Pervazuri – solbancuri

Pervazuri – Solbancuri

Descriere

Datorita materialelor din care sunt realizate, solbancurile au o greutate redusa. Acest lucru conduce la un montaj mai rapid si o manipulare mult mai usoara, de asemenea masa cladirii pe care urmeaza sa fie aplicate fiind foarte putin modificata. Solbancurile/Pervazele incadreaza perfect marginea inferioara a ferestrelor, fiind practice si ajutand la scurgerea apei de ploaie, solbancurile dau personalitate si stil cladirii dumneavoastra.

Detalii tehnice profile exterior
  • Lungimea acestor profile decorative din polistiren este de 2000 mm.
  • Se realizeaza pe comanda orice dimensiune dorita.
  • Materialul folosit pentru executarea acestor profile decorative pentru fatade este polistirenul expandat (EPS200) de mare densitate.
  • La cerere, aceste profile arhitecturale pot fi executate si din polistiren extrudat.
TIPUL DE FINISAJ PROFILE EXTERIOR

Aceste profile decorative de exterior pentru fatade se livreaza in doua variante:

  • Livrare bruta, in culoarea polistirenului expandat
  • Acoperite cu un strat protector de ciment acrilic extrem de dur, dar in acelasi timp foarte flexibil, rezistent la socuri si intemperii. Acest ciment este gandit special pentru a rezista la diferentele mari de temperatura dintre anotimpuri. Se poate vopsiĀ  direct cu lavabila de exterior, nefiind nevoie de amorsare.
Avantaje

O buna capacitate de difuzie, ceea ce inseamna ca nu permite trecerea apei,dar permite trecerea vaporilor de apa datorita microporozitatii sale. In consecinta peretele poate respira si nu va fi umed.
Permite aplicarea vopselelor acrilice (numai cele fara diluanti).
Are cea mai buna eco-eficienta deoarece procesele de obtinere nu sunt mari consumatoare de energie.