Panouri decorative termoizolatie – termosistem decorativ


Profile termoizolatie


 

         Panouri decorative termoizolatie

               termosistem decorativ

Descriere

Termosistemul decorativ sau panouri decorative termoizolatie, oricum ati dori sa-i spunei, reprezinta solutia ideala pentru decorarea exteriorului casei dumneavoastra. Daca va doriti o cladire cu un design deosebit, acest termosistem decorativ cu panouri EPS este cea mai buna alegere. Aceste panouri decorative termoizolante prezinta numeroase avantaje, in primul rand efectul estetic este unul distins si primitor, care atrage atentia si admiratia tuturor. Sporeste termoizolarea cladirii, reducand costurile de incalzire, iarna si de racire, vara.

Detalii tehnice profile exterior
  • Se realizeaza pe comanda orice dimensiune dorita.
  • Materialul folosit pentru executarea acestor profile decorative pentru fatade este polistirenul expandat (EPS200) de mare densitate.
  • La cerere, aceste profile arhitecturale pot fi executate si din polistiren extrudat.
TIPUL DE FINISAJ PROFILE EXTERIOR

Aceste profile decorative de exterior pentru fatade se livreaza in doua variante:

  • Livrare bruta, in culoarea polistirenului expandat
  • Acoperite cu un strat protector de ciment acrilic extrem de dur, dar in acelasi timp foarte flexibil, rezistent la socuri si intemperii. Acest ciment este gandit special pentru a rezista la diferentele mari de temperatura dintre anotimpuri. Se poate vopsi  direct cu lavabila de exterior, nefiind nevoie de amorsare.
Avantaje

O buna capacitate de difuzie, ceea ce inseamna ca nu permite trecerea apei,dar permite trecerea vaporilor de apa datorita microporozitatii sale. In consecinta peretele poate respira si nu va fi umed.
Permite aplicarea vopselelor acrilice (numai cele fara diluanti).
Are cea mai buna eco-eficienta deoarece procesele de obtinere nu sunt mari consumatoare de energie.